headerphoto

Filmkoncert..

El vagyunk kényeztetve! Tegnap este azon gondolkoztam, mit is írjak a Calypso koncertjéről, kerestem a szavakat a méltatásra, de csak ismételtem volna a korábbi elragadtatásom. Ma este a Balaton M & K is nagyszerű, emlékezetes koncertet adott. Rendkívüli előadást láthatott, hallhatott az ismételten teltházas művelődési ház közönsége. Zenei műveltségem nincs, csak, mint a közönség része, nyilvánítok véleményt: szenzációs volt, rengeteg munka lehet benne, de megérte! A közönség szűnni nem akaró tapsa jutalmazta a ZENEKAR és karmesterei nagyszerű teljesítményét. A városnak szerencséje van, mert kiemelkedő művészeti csoportjai elsőrendű szórakozást, élményt nyújtanak közönségének. KÖSZÖNET ÉRTE!

CALYPSO KARÁCSONY

 

Néptánc Ünnep a Kulturális Központban.

Zsúfolt nézőtér, három nemzedék találkozója, kiváló teljesítmények, jó hangulat, ez jellemezte az estét. 1980-ban költöztem a városba, akkor már javában működött az együttes. Barátaimmal vártuk a próba végét, vártuk a lányokat, az akkor még működő Baglas étteremben. Akkoriban hétköznap is teltház volt! Nekik külön asztaluk volt, mert már akkor is egy csapat voltak! Eltelt 26 év és még mindig egy CSAPAT! Nem vagyok bennfentes a folk berkeiben de, szerintem nagyon ritka lehet a tegnap esti produkció. És ott az utánpótlás, sokat fejlődtek! A mai Baglas? nagyon jók!

2006.október 23.

Szórádi Zsigmond szobrászművész, az 1956-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulója tiszteletére készített "Vitorlabontás" című alkotását felavatták a Hősök terén. Az ünnepséget követően a Kulturális Központban ismét bemutatta a Calypso és a Baglas közös előadásában Jenei Szilveszter: 1956 - Aki magyar velünk tart! című rockoperáját.

Motoros találkozó Marcaliban.

A vásár kiegészítő programja volt a látványos motoros találkozó, Marcali utcáin és a kiállításon. A robogótól a veterán motoron át a szuper motorig minden látható és hallható volt. Beszéljenek a képek...

..:: GiFMEN ::..


Aranyhíd Szövetség

Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates