headerphoto

Gyereknap a Fürdőben

Megkezdődött a gyermeknapi rendezvény-sorozat a Városi Fürdőben. Már kora reggel közelítette a 30 fokot a hőmérséklet, ennek ellenére, 11 órára már sokan kilátogattak a fürdőbe. Elkezdődtek a gyermekek részére szervezett programok, bemutatók. A parkolóban, egy marcaliban ritkán látható attrakció: hangnyomás-verseny bonyolódott. Várhatóan teltház lesz a mai napon is az eseményeken. A délutáni történésekről, és természetesen a délelőttiekről is fotó összeállítást teszek közzé.

Pünkösd

A szomorkás, esőre hajló időjárás ellenére megint sokan látogattak ki a pünkösdi programokra a Városi Fürdőbe. Változatos gazdag program várt kicsiket és nagyokat, megtartásra került a szokásos főzőverseny is. Délután a kórusmuzsikáé volt a színpad, a helyőrségi nyugdíjas kórus mellett a Calypso is fellépett.

Második Európa Nap.

Megint beigazolódott alkalmas hely a városi fürdő a szabadtéri rendezvények lebonyolítására. Nagyszerű időjárás mellett, kiváló hangulatban telik a II. Európa Nap. Nagyon sokan látogattak ki, ma koradélután a rendezvényekre, résztvevőként és nézőként. Mindannyian jól szórakoztunk. Délután és este további nagy létszámú látogató biztosnak látszik, az esti rendezvények is nagyon jó szórakozást ígérnek!

 

..:: GiFMEN ::..


Aranyhíd Szövetség

Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates