Alapműveleti Matematikaverseny ...

2011.
04.06
Balatonszentgyörgy, Balatonkeresztúr, Kéthely, Sávoly, Somogyfajsz, Öreglak iskoláinak és városunk két iskolájának a Mikszáthnak és a Noszlopynak tanulói vettek részt ma az Alapműveleti Matematikaverseny megyei fordulóján a Mikszáth Iskolában. Eredményhirdetés április 28 –án .

"Iskola, iskola, ki a csoda jár oda?"

2011.
04.06
A város nagycsoportos óvodásai ma délután ellátogattak a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskolába. A 4.c osztály a "Nyuszimese" című mesejátékkal lepte meg a kis vendégeket. Ezután az ovisok énekes-játékos foglalkozáson vettek részt a 4.c osztályban, kézműves foglalkozáson a 4.d-ben és sorversenyeken mérték össze ügyességüket az iskola udvarán a 4.b osztály segítségével. A programot táncház zárta a tornateremben, ahol a tanító nénik vendégül látták a leendő elsősöket. A délután vidám hangulatban telt, a gyerekek nagyon jól érezték magukat! (Információ: Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola)

Jobban van a mesztegnyői plébános ...

2011.
04.06
Ma délután meglátogatta a Marcali Városi Kórházban, a Somogy megyei Polgárőr Szövetség nevében Peszt Péter elnök, a kedden hajnalban rablótámadás áldozatául esett, Galambos Ferenc mesztegnyői plébánost. Egy ajándékkosárral és egy riasztó berendezéssel lepték meg az atyát. Ahogy megtudtam a szemsérülését Nagykanizsán megműtötték - csak ott volt megfelelő mikro sebészeti berendezés - de továbbra is a városunk Kórházában gyógyul a Plébános Úr. Mielőbbi felépülést kívánok Önnek Plébános Úr!