Idősek Napja Csömenden ...

2009.
10.24
Évtizedes hagyomány Csömenden, hogy ősszel vendégül látják a település időseit. Nem volt ez ma sem másképpen. Készült a pörkölt az üstökben, a szépen terített, díszített asztalokhoz pedig érkezett a falu szép korú lakossága. A polgármesteri köszöntőt, az étel és a szórakozás követte.

Kezdi megismerni a maláj pályát Németh Balázs ...

2009.
10.24
A Balatonring Team magyar pilótája örül, hogy a motor beállításait sikerült tökéletesíteni, de úgy érzi, ha nem ront az utolsó körben, tovább javíthatott volna idején.

Németh Balázs nyilatkozata: „Egyfelől jó volt az edzés, mert sikerült megtalálni a motor ideális beállításait, másrészről viszont elégedetlen vagyok, mert az utolsó körben hibáztam, ezért nem tudtam javítani az időmön. A pálya nagy részét már ismerem, de még van két kanyar, ahol nem találom az ideális ívet. Remélem, hogy a holnapi bemelegítésen már ezt is meg tudom tanulni. Bízom a pontszerzésben, mert a kvalifikáción tudtam tartani a lépést Ponsékkal, és remélem, hogy ez holnap is sikerülni fog.”

Teremfoci ...

2009.
10.24
Tegnap lejátszották a Városi Teremlabdarúgó Bajnokság 10. fordulójának 4 mérkőzését. A többi meccset december 6.-án játsszák le, vagy hamarabb. Eredmények: Sport-Csoki – Rendőrség 6:4 | Transmobil – FIAT Gadácsi 4:0 | Postás SE – Tenisz Válogatott 1:0 | Marcello Pizzéria – Nagyszakácsi 1:3

Városi ünnepség ...

2009.
10.23
Ünnepi műsor volt a Városi Kulturális Központban ma este, az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulójának, illetve a Magyar Köztársaság 1989. évi kikiáltásának alkalmából. A Szabad Ötletek Színháza, az Október 23 című irodalmi műsort adta elő.