Óvodás sportnap a Csarnokban ...

2009.
10.22
A Tündérliget Óvoda szervezésében rendezték meg ma a Városi Óvodás Sportnapot. Két hete a sok beteg miatt csak kevesen tudtak volna részt venni, a gyerekek között nagyon népszerű hagyományos megmérettetésen, ezért halasztották mára a rendezvényt. A feladatok nagyon ötletesek, a gyerekek nagyon lelkesek voltak! Nagyszerű délelőttöt töltöttek a Sportcsarnokban.

Sepangban folytatótik a kaland Németh Balázs számára ...

2009.
10.22
A gyorsaságimotoros-világbajnokság gőzerővel közeledik a végéhez, ezen a hétvégén Malajziába látogat a mezőny az idény utolsó előtti futamára.

Németh Balázs nyilatkozata: „Minden új lesz számomra Malajziában, csakúgy, mint a múlt héten Phillip Island-en. Nagyon izgatottan várom a versenyt. Mert úgy hallottam, hogy ez egy hihetetlenül jó pálya – és nemcsak a hossza, hanem a karakterisztikája miatt. Nagy motivációval vágok bele a hétvégébe, és már péntektől mindent bele fogok adni. Nem lesz könnyű dolgom, mert a fáradtság mindig szerepet játszik, amikor egymás után jönnek a versenyek, de mindent megteszek a sikerért. Az elmúlt két futamon csak egy hajszállal maradtam le a pontszerzésről, remélem, most sikerrel járok.”

Hóy Tibor emléknap, Nemesviden ...

2009.
10.22
Megemlékeztek az 1956-os forradalom és szabadságharcról, és megtartották a hagyományos emléknapot a Nemesvidi iskolában. A falu felett hősi halált halt Hóy Tibor vadászpilóta emléke előtt tisztelegtek. Az iskola és a település rendszeres kapcsolatot ápol a Hóy családdal, valamint a kecskeméti Puma századdal, akiknek a kötelékéhez tartozott a pilóta. A koszorúzást követően fogadalmat tettek az elsőosztályosok. A kultúrházban versmondó versenyt tartottak. Mindeközben az iskola udvarán akadályversenyen vettek részt a többiek.