Az ifi menetel, a felnőtt csapat kikapott ...

2009.
09.28
Tegnap Balatonlellén játszott a labdarugó csapatunk. A fő mérkőzésen: BALATONLELLE - MARCALI VFC 2-0. Csapatunk a hetedik forduló után, a 13. helyen van. Október 4.-én a BALATONSZÁRSZÓ NSE lesz a vendégünk. Akkor sem lesz könnyű dolgunk, jelenleg a harmadik helyenáll a bajnokságban a felnőtt csapatuk.

Az ifi nagyszerűen szerepelve, egy ponttal lemaradva az éllovas Kaposmérőtől, második a tabellán. Tegnap 5 gólt rúgtak és egyet sem kaptak! Nagyszerű eredmény gratulálok! BALATONLELLE - MARCALI VFC U-19: 0-5 Vasárnap a BALATONSZÁRSZÓ NSE ifi csapata lesz az ellenfél, hét forduló alatt 2 pontot szereztek és tök utolsók a bajnokságban. Bár soha sincs lefutott meccs, ezt nyerni kell! Vasárnap 13 óra az ifi, és 15 óra a felnőtt csapat kezdési időpontja!

Megkezdődött a kosárlabda OSB alapszakasza ...

2009.
09.28
Megkezdődött a kosárlabda Országos Serdülő Bajnokság alapszakasza. Városunk csapata a Közép- Dunántúli csoportban indult ebben a szezonban és az első fordulóban Székesfehérváron léptek pályára. A csapat kor szerinti hátrányát (96-os születés határú keretben csak ketten vannak ilyen korúak, a többiek fiatalabbak) tovább növelte, hogy betegségek miatt nem a legjobb összeállításban léptünk pályára. Így a Nagykanizsa elleni győzelmet, és a jó erőkből álló székesfehérvári Albacomp elleni tisztes vereséget összességében pozitívan értékelte Bőle László a csapat edzője. Eredmények: Marcali VSZSE-UK – Kanizsa KK/B 76:34 (16:8; 16:6; 19:7; 24:13) Marcali VSZSE-UK – Albacomp DKKS 51:75 (18:24; 5:20; 20:16; 8:15) Részletesen!

A kishegyi verseny ...

2009.
09.28
Kaptam a Zsigától egy nagyszerű beszámolót a szezon utolsó monti versenyéről. Egy kicsit hosszúra sikeredett, de nagyon érdekes olvasmány ezért belinkelem! A lényeg röviden: Balatonlellén jártak, és kiválóan szerepelt a MKSE terepkerékpáros csapata.

Buli foci ...

2009.
09.27
Tegnap kora délután megint „buli foci” volt a Sport utcai pályán. Ez alkalommal 5 csapat mérkőzött, és a Rendőrök nyertek a Fuvarosok és Ziehl-Abegg előtt. A közös kaja sem maradt el. Szóval jó buli volt a „buli foci”! :-)