Kispályás foci ...

2009.
08.20
Megint jó meleg volt, és megint koradélután a legnagyobb melegben kezdték, a kispályás focit a Sport utcai telepen. És ez valószínűleg csak engem zavart! :-) Mert a meccsek azok peregtek egymásután. A kaja meg készült közben, a torna végén közösen fogyasztják el. Jó buli ez kérem! És hamarosan kezdődik a Városi Terem Bajnokság! Ott is találkozhatunk ezekkel a sportemberekkel. Eredmény: 1. ZielAabegg 2. Posta 3. Sport Büfé 4. Police 5. Fuvarosok

Szent István ünnepe Balatonújlakon ...

2009.
08.20
Ma délután az Ünnepi Mise után kezdődött meg Balatonújlak Szent István-napi ünnepsége. A település polgármester asszonya Tüske Gáborné, köszöntötte a rendezvényt megnyitó Gelencsér Attilát, a Somogy megyei közgyűlés elnökét. Az ünnepi beszédet a körzet országgyűlési képviselője, Móring József Attila tartotta. Ezt követték a kulturális programok. Fellépett a Balatonmáriafürdői Fergeteges Forgatag tánccsoport, a Marcali 3 Tenor, a miskolci KÖDMÖN tánccsoport, a programban tűzijáték is szerepel.

Egyesületi rendezvény a Fürdőben ...

2009.
08.20
A Marcali Turisztikai Egyesület hirdetett ma délutánra egy közös főzést, beszélgetést, fürdést – egyszóval együttlétet – tagjai számára. Két rendezvény között, amikor felkerestem őket csak az fakanál mellett serénykedő elnököt, és néhány „kuktát” találtam a helyszínen. A többiek inkább - a nagy melegben - a fürdést választották. Kérdésemre Pápai József az Egyesület Elnöke elmondta a legközelebbi rendezvényük, a Nagypincénél lesz szeptember 12.-én. Várnak mindenkit szeretettel a Szüreti Mulatságra!