Egy délután a Golden Lion nevű vitorláson ...

2009.
06.18
Negyedik éve lehet pályázni a Mikszáthos tanulóknak: festményekkel, rajzokkal, novellával, tájleírással vagy akár verssel is a Balaton témában. A díjazottak az erkölcsi elismerésen túl nyernek egy hajókirándulást is. No nem egy utasszállítóval, hanem egy vitorlással! Egy délutánt a Golden Lion nevű vitorláson, Joó Tamás tanár úr gyönyörű hajóján. A túra megtörtént, és persze volt fürdés és fagylaltozás is! (Köszönöm a képeket!)

Autógáz szivárgás ...

2009.
06.18
2009 06 17.-én a koraesti órákban Nemesviden egy családi ház udvarán parkoló gázüzemű személygépkocsi gáztartálya meghibásodott és a gáz nagy nyomással a személygépkocsi belsejébe és a szabadba áramlott. A kiérkező marcali tűzoltók a járművet áramtalanították és családi ház udvaráról eltávolították. A tartályból a gázt a rendszer megbontásával 1db "d" sugár fedezete mellett a szabadba engedte, a veszélyt megszüntette. Személyi sérülés nem történt. (Marcali Tűuoltóság)

Ónodi hagyományőrző verseny ...

2009.
06.17
2009 06 14. került sor Ónodon a negyedik hagyományőrző tűzoltó kocsifecskendő szerelő versenyre. A marcali tűzoltók mindkét kategóriában indultak és remekül szerepeltek. A mozdonyfecskendő kategóriában 13 csapatból első, kocsifecskendő kategóriában szintén 13 csapat közül a második helyezést érték el. (Marcali Tűzoltóság)