Lengyeltóti lakástűz ...

2009.
06.10
2009 06 09.-én a késő esti órákban Lengyeltótiban égett egy lakóház egyik része. A tüzet a marcali és kaposvári tűzoltók oltották el. Személyi sérülés nem történt. (Marcali Tűzoltóság)

Nagyszerű foci siker!

2009.
06.08
2009. június 05. – 07. között rendezték Szarvason az országos középiskolás kispályás labdarúgó bajnokságot. A szőcsényi Széchenyi Zsigmond Szakközép- és Szakiskola csapata a nagyszerű II.helyet szerezte meg. A selejtezőket három négyes csoportban játszották. Eredmények: Szőcsény - Putnok 5 : 2; Szőcsény - Kecskemét 3 : 0; Szőcsény - Dunakeszi 2 : 0, igy csoportelsőként jutottunk a döntőbe. A hármas döntő eredményei: Szőcsény - Debrecen I. 2 : 1 ; Szőcsény - Debrecen II. 2 : 3 A torna legjobb kapusa szőcsényi Kecskés Tibor lett.Testnevelő: Bácsics Gábor ( Köszönöm az információt Kőrösi Andrásnak!) Gartulálok! Nagyszerű eredmény!

Jutalomkirándulás ...

2009.
06.08
Június 3-án a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola 42 tanulója jutalomkiránduláson vett részt. Ebben a kiváltságban azok a tanulók részesültek, akik kiváló tanulmányi vagy versenyeredménnyel rendelkeztek, példamutató a szorgalmuk, magatartásuk. A kiránduláson megismerkedhettek a pannonhalmi apátság értékeivel és betekintést nyertek a herendi manufaktúra munkájába. Értékes és élményekkel teli napot tölthettek el. (Páhi Katalin)