Nem mosta el az eső ...

2009.
05.30
Mire a NAGY GURULÁS következett a nap kisütött, és elkezdtek a Marcaliak is szálingózni az első Marcali KGST futamra. Első, muszáj számozni mert biztosan lesz több is! Minden nehézség ellenére nagy sikernek bizonyult a kezdeményezés. Legalább ezren kilátogattak ma délután a Városi Fürdő melletti pályára, hogy megtekintse a futamot. E közben a Fürdőben, zenekarok léptek fel és a népművészeti sátorban is szebbnél szebb, alkotásokat lehetett megnézni, és megvásárolni. Holnap gyereknap és Junior KGST futam, zenekarok és más fellépők, menjenek el! Már az időjárás is jobb lesz!

Bérmálás a Templomban ...

2009.
05.30
A bérmálásban a megkeresztelt maga vállalja azt, amit a keresztségben szülei vállaltak helyette: a krisztusi életet és küldetést. Ma 11 órakor kezdődött a szertartás ahol Balás Béla Kaposvári püspök bérmált. 40 fiatalember erősítette meg hitét.

Megyei Vadásznap...

2009.
05.30
A Somogy Megyei Vadásznap 2009. évi rendezvényét is, a Somogyzsitfa - Szőcsénypuszta Széchenyi Zsigmond Szakközép- és Szakiskolában rendezik meg. Az eső nem zavarta a természetet járó embereket, és ne zavarja Önöket sem, érdemes kilátogatni! Késő délutánig különféle kulturális programok várják a látogatókat. És az eső sem fog esni örökké! A belépés ingyenes!