Kéthely SE. - Siófok KC. II. Női kézilabda ...

2009.
04.25
Az NB III.-as bajnokságot jelenleg vezető Siófok KC második csapata, ma délután a Városi Sportcsarnokban egy színvonalas, jó mérkőzésen legyőzte a Kéthely csapatát. A mérkőzés előtt harmadik helyen álló Kéthely, nem tudta tartani, a Siófok fiatal játékosokból álló csapatát. Kérdés mit játszik a Balatonszemes a második helyezet Kutassal, attól függően visszacsúszhatnak a negyedik helyre a tabellán, vagy maradnak harmadikok. Eredmény: Kéthely SE. - Siófok KC. II. 21:33 (11:15)

Marcali VSZSE - Kutas SE férfi kézilabda ...

2009.
04.25
Marcali VSZSE - Kutas SE férfi kézilabda mérkőzés volt ma délelőtt a Sportcsarnokban. Csapatunk nagyszerű játékkal legyőzte a Kutas csapatát! Gratulálok! Eredmény: Marcali VSZSE - Kutas SE 33:25 (18:11)

Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny ...

2009.
04.25
A Mikszáth Kálmán Utcai Általános Iskola csapata nyerte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Ifjúsági Versenyt az általános iskolások korosztályában. A csapat tagjai: Al Banna Najah Petra 7.a, Androsics Veronika 8.b, Csillag Bálint 7.b, Tanai Gyula 8.b. Felkészítő tanár: Guriczáné Kaposi Györgyi. Az Országos vetélkedés elmarad ... anyagiak hiányában ... ?