FIAT Gadácsi a bajnok!

2009.
04.10
Nagyon érdekesen alakult a mai játéknap a Városi Teremlabdarúgó Bajnokságban. Az este első mérkőzés a Keresztúri Öregfiúk - FIAT Gadácsi 1:4 lett. Következett a Korona Söröző - Tenisz Club mérkőzése, majd pedig a bajnokság végeredményét befolyásoló La Puma - Marcali Öregfiúk- Sport Büfé mérkőzés. A tabellán azonos pontszámmal, de a második helyen álló Marcali Öreg Fiúk ha kikapnak: bajnok a Fiat Gadácsi. Rendkívül izgalmas mérkőzésen, kiegyenlített küzdelemben az utolsó percben rúgott góllal győzött a La Puma. Így az utolsó forduló eredményeitől függetlenül bajnok lett a FIAT Gadácsi csapata. Gratulálok!

Húsvéti játszóház ...

2009.
04.10
Ma a Városi Könyvtárban szerveztek, a Gyermekjóléti Szolgálattal közösen húsvéti játszóházat a gyerekeknek. Nagy örömmel és igyekezettel készítették a kicsik és nagyok az ajándékokat, játékokat. A "munkaközi szünetben" vendégül látták a kicsiket, egy-egy pohár üdítő és tízórai járt, a "megfáradt dolgozóknak"! :-)

Kéthely kamiontűz ...

2009.
04.10
2009.04.09-én este Kéthelyen, a Magyari u. 23. szám előtt a 68-as közlekedési út Balatonszentgyörgy felé vezető sávjában nyerges vontatónak közlekedés közben kigyulladt a motortere. A tüzet a kocsikísérők és a segítségre siető lakosság oltotta el tűzoltó készülékek segítségével. A tűz során a levegő elszökött a járműből, így mozdulni sem tudott önerejéből, de forgalmi akadályt képezett. Az egység manuálisan feloldotta a jármű fékjeit és a szerelvényt bevontatta a közeli parkolóba. A tűzeset során személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős.

(Marcali Tűzoltóság)