Filharmónia előadása ...

2009.
03.24
Ma a Szélkiáltó Együttes lépett fel városunkban, a Filharmónia által szervezett előadássorozat részeként. Először a Mikszáth Kálmán utcai Iskola Aulájában tartottak előadást és beszélgettek el a gyerekekkel. A második koncertjüket a Városi Kulturális Központban adták. A két előadáson közel 800 diák tapsolta a kiváló előadásokat, a nagyszerű művészeket.

Egy kisváros NAGY BAJNOKAI !

2009.
03.24
Tegnap este volt a Városházán "Az év Sportolója 2008." díj átadó ünnepsége. Az Önkormányzat ülésterme megtelt az ünnepségre meghívott sportolókkal, edzőkkel és a hozzátartozókkal. Sütő László városunk Polgármestere köszöntötte az ünnepelteket, majd átadta a kitüntetéseket. Ezt követően Kőrösi András az Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke, a különdíjakat adta át. A méltatások és a részletes lista a kitűntetekről, itt elérhető. Mindenkinek gratulálok a nagyszerű eredményekhez!

Teremfoci ...

2009.
03.24
Szóval ... Elnézést kérek, a Marcali teremfociban érdekeltektől, kissé elhanyagoltam Őket. Ígérem, ezen túl az eredményeiket minden héten felrakom, a honlap jobb oldalán létható karikatúrán a tabella és az eredmények feliratra kattintva, Balogh Manyinak köszönhetően elérhetőek az eredmények.

Nyílt nap a Park utcai óvodában ...

2009.
03.23
Nyíltnapot tartottak ma délelőtt a Parkutcai óvodában. A gyerekek egy napjukat mutatják be a megjelent anyukáknak, apukáknak. A lurkók igyekeztek nem észrevenni a szülőket és nagyon komolyan végezték a dolgukat -játszottak - :-) de azért néha-néha félre néztek!:-))