Sakk Diákolimpia Csapatverseny ...

2009.
03.22
Tegnap volt a Somogy Megyei Korosztályos Sakk Diákolimpia Csapatversenye. A kistérségnek két megyebajnoka is lett, akik bejutottak az országos döntőbe. Az alsó tagozatos fiúk mezőnyében 1. helyezett lett a Mikszáth Kálmán Utcai Általános Iskola I. csapata, a felső tagozatos leányoknál pedig a Széchenyi István Általános és Művészetoktatási Iskola, Kéthely csapata nyert. A Mikszáth Kálmán Utcai Általános Iskolának további három csapata ezüstérmes lett, az alsós leányok, az alsós II. számú fiú csapat, valamint a felsős fiúk is megyei 2. helyezést értek el.. A Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola felsős fiú csapata a 4., míg a Berzsenyi Gimnázium és Szakközépiskola fiú csapata 6. helyezett lett. (Guricza Gyula)

Győztünk!!!!

2009.
03.21
Marcali VSZSE - Siófoki VSE NB I./ B Női kézilabda mérkőzés 31:29 (15:14). Valahogy így írják a jegyzőkönyvben, gondolom ... de mi volt mögötte??? Hatalmas meccset láthatott a Sportcsarnok nézőterén szurkoló sok száz vendég. Hihetetlen izgalmak, drámák, óriási hangzavar, önkívületben játszó játékosok ... Sírás - nevetés. Győztünk és ez elég.

Marcali VSZSE - Siófoki VSE Ifi kézilabda ...

2009.
03.21
Kikaptunk a Siófok ifjúsági csapatától 22:35-re, de nem voltak ennyivel jobbak. A mérkőzésen végig vezettek és megérdemelten győztek, ennek ellenére állítom nincs 13 gól különbség a két csapat között. Jól küzdöttünk, nem zuhantunk össze, és a mérkőzés végén, kiválóan játszottunk. Az akarással egy nagyobb arányú vereséget kerültünk el. Marcali VSZSE - Siófoki VSE - Női Ifi kézilabda 22:35 (10:20)

Marcali - Szekszárd serdülő leány kézilabda ...

2009.
03.21
Ma egésznap pattog a labda a Sportcsarnokban, délelőtt és délután kézilabda, este a kosárlabda. Sajnos rosszul kezdődött a nap, kikaptak a serdülő leány kézilabdásaink. Marcali VSZSE - UKSE - Szekszárd 20:23 Lányok ezt alaposan elszúrtuk, nyerhető meccs volt. Ha nincsenek azok a hullámvölgyek a teljesítményünkben, több góllal megverhettük volna a Szekszárdi csapatot.